• Uložit

Gratulujeme!

Obsah byl úspěšně uložen do vašeho účtu Má MK!

Neautorizovaný internetový prodej

V dnešní době hodně lidí preferuje nákup v pohodlí domova. Takto ovšem dobře nakoupíte věci, které dobře znáte. V okamžiku, kdy potřebujete poradit, diskutovat, sdělit vaše potřeby, pak potřebujete někoho, kdo se vám bude věnovat.

Společnost Mary Kay je založena na zákaznickém servisu. Proto se nezávislé kosmetické poradkyně svým zákaznicím věnují vždy osobně, dělají jim analýzu pleti, dávají vyzkoušet vhodné přípravky předtím, než si je zákaznice zakoupí, ukazují množství přípravku a vysvětlují aplikaci. To se na internetu nedozvíte. Avšak pro své stávající zákaznice mají naše nezávislé kosmetické poradkyně osobní webové stránky*, kde si zákaznice mohou doobjednávat z domova přípravky Mary Kay®, které jim dochází.
* Zde chceme však upozornit, že Osobní webové stránky nezávislých kosmetických poradkyň Mary Kay nejsou stránky různých aukčních serverů, které nabízejí přípravky, které mohou vypadat jako naše originální přípravky Mary Kay®. Tyto přípravky nejsou distribuovány přes Mary Kay, a proto nemůžeme potvrdit ani jejich původ, pravost, podmínky skladování či jejich účinek. Často právě proto bývají i výrazně levnější než naše originální přípravky Mary Kay® .
U našich nezávislých kosmetických poradkyň si můžete přípravky Mary Kay® koupit přes jejich osobní webové stránky Mary Kay tak, že si svou nezávislou kosmetickou poradkyni vyhledáte přes Lokátor.

V případě, že objednáte přípravky Mary Kay® z jiných než oficiálních stránek, mohou Vás potkat tyto nepříjemnosti:

1. Nemůžete si být jisti, zda se jedná o originální přípravek Mary Kay®.
  2. Nemáte žádnou záruku o kvalitě a bezpečnosti produktu.
  3. Žádným způsobem nelze zjistit, jestli již přípravek nebyl otevřen, používán anebo jestli byl řádně skladován, aby se předešlo jeho znehodnocení.
  4. Při zakoupení přípravků přes neautorizované internetové stránky nefunguje 100% záruka spokojenosti, přípravek nemůžete vrátit ani vyměnit, pokud z jakéhokoliv důvodu nebudete spokojena s některým z přípravků Mary Kay®.
  5. Nemáte možnost vyzkoušet si přípravek před jeho zakoupením.
  6. Nedostane se vám osobního servisu, který Vám nabízí pouze nezávislé kosmetické poradkyně Mary Kay.