FranziskaLey_video


Franziska Ley z Německa našla způsob, jak vnímat svět a všechny své zážitky skrze pozitivní filtr. Totéž pak naučila svou rodinu a i členy svého týmu. Díky tomu se jí podařilo dát dohromady skvělou komunitu vzájemně se povzbuzujících žen. Poslechněte si, co ji motivovalo k této změně a co jí přináší podnikání s Mary Kay. 

60years_ruler

Franziska Ley objevila díky svému podnikání sílu pozitivního myšlení a uvědomila si, jak je radostné být otevřenější a přijímat ostatní.

Skutečnost, že Franziska začala podnikat, jí změnila život, protože se ztotožnila s kulturou žen, které ji naučily vidět v druhých to nejlepší. Vyzbrojena novým přístupem využívá svého vlivu k tomu, aby přijímala lidi takové, jací jsou.

 

Respektování rozdílů

„Stejně jako květiny v zahradě, tak je i každá žena, kterou potkám výjimečná a má své osobité přednosti. Jsem ráda lídrem, protože mohu všechny květiny spojit dohromady a vytvořit tak silnější zahradu,“ říká. „Když máte otevřenou mysl, vaše srdce se stává dostatečně velkým, abyste mohli pomoci všem, kterým můžete.“

Jako lídr, Franziska všechny povzbuzuje, aby sdíleli své zkušenosti. Mohli se tak učit a získávat nové dovednosti jako jeden tým.

Ví také, že není dokonalá, a sdílí to s ženami, které vede. „Mohu se od nich učit věcem, které sama nedokážu. Myslím, že je v pořádku ukázat slabiny, které máme, protože společně rosteme a stáváme se silnějšími.“
 

Důležitost péče o sebe sama

Když Franziska začala podnikat, měla jen málo znalostí o pleťové kosmetice a líčení. O devět let později pochopila, jak je péče o sebe sama důležitá a jak může přispět k celkovému dobrému pocitu ženy.

Produkty, které svým zákazníkům doporučuje nejčastěji? Péči o pleť TImeWise®, která pomáhá ženám bojovat s příznaky stárnutí a pomáhá jim cítit se sebejistě a spokojeně ve vlastní kůži.