60years_ruler

Iwona Kutnik žila v úspěšném manželství a užívala si své mateřství, přesto však toužila po větším naplnění a nezávislosti. 

Iwona měla štěstí, že potkala ženu, která jí nabídla zajímavou obchodní příležitost. Ta jí řekla, že hledá ambiciózní a pracovité ženy. Iwona využila této příležitosti, aby zjistila, zda je to vhodné i pro ni.

O jedenáct let později říká, že to bylo nejlepší rozhodnutí jejího života. 

skryty talent

Odhalování skrytého talentu 

„Chtěla jsem podnikání, na které bych mohla být hrdá a které by mi pomohlo odhalit mé nejlepší schopnosti. Také jsem věděla, že chci dělat něco, co pomůže ovlivnit i ostatní ženy, které hledají prostor pro seberealizaci.“ 

Iwona také toužila být příkladem pro své děti. Chtěla, aby na ni byly hrdé a aby ji viděly v jiném světle. „Umím uvařit skvělou večeři a upéct dort. Ale bylo pro mě důležité ukázat jim, že můžu být také úspěšná podnikatelka,“ říká. 

IwonaKutnik2

Posílení postavení žen

Začátek podnikání v oblasti kosmetiky přivedlo Iwoně do cesty kolegy, kteří jí poskytli rady ohledně podnikání. To jí pomohlo získat ještě větší jistotu, že si ke své seberealizaci vybrala tu správnou příležitost. 

A začala podnikat s Mary Kay a nabízet stejnou obchodní příležitost ženám všech věkových kategorií, které také chtěly od života víc. 

„Od začátku pro mě nebylo důležité, kolik produktů jsem prodala. Bylo pro mě důležité dotknout se každého srdce,“ říká. Iwona se našla v tom, že poskytuje ženám možnost, kde mohou objevovat svůj skrytý talent a růst. „Když jsem začínala s podnikáním, bylo mi jasné, že budu dělat chyby, ale věděla jsem, že přesto vydržím. Je to součást mé cesty. „Nyní můžu ostatním ženám nabídnout stejné prostředí, kde mohou klopýtat, učit se a vést plnohodnotnější život. Jsem vděčná za všechny kolem sebe, protože každý vztah nás naučí něčemu novému. Dodává nám sílu, motivaci a také inspiruje.“ 
IwonaKutnik3

Tvář budoucnosti 

Iwona tvrdě pracuje na tom, aby se během několika příštích let zařadila mezi nejlepší podnikatelky v Evropě.  
Aby mohla čelit budoucnosti krásná a se sebedůvěrou, spoléhá se na TimeWise® Miracle Set 3D® péči o pleť, která pomáhá minimalizovat projevy stárnutí její pleti.