60years_ruler

Seznamte se s Marticou Jenkins a Meninou Givens, dvěma sestrami, které spojily láskyplné lekce jejich podnikavé matky. Obě sestry, posílené jejím dědictvím nezávislosti, zůstávají oddané jedna druhé, svému podnikání a sesterství žen, které vedou a kterému dělají mentorky.

Stejně jako většina sester, i Martica a Menina mají rozdílné osobnosti, ale mají společného soutěživého ducha. A je tu jedna věc, na které se obě shodují: jejich matka to ví nejlíp. Kráčejí v jejích stopách v podnikání s kosmetikou. A s láskou vzpomínají na inspirativní slova, která je naučila na začátku a která z nich udělala tvrdě pracující podnikatelky, kterými jsou dnes.


Zivotni lekce

Životní lekce

„Mamka k nám byla vždy super pozitivní. Když jsme byly poněkud nejisté, připomněla by nám: „Pokud si myslíš, že něco dokážeš, dokážeš to. Pokud si myslíš, že to nedokážeš, tak máš pravdu,“ říká Menina, která tyto cenné lekce předává i svým vlastním dětem.

„Mamka nám ukázala, jak vytvořit velkorysé prostředí, kde se ženy navzájem podporují, nesoupeří spolu,“ říká Martica. 
 
sesterstvi

Sdílení sesterství s ostatními

„Tolik žen neví, o co přicházejí,“ říká Martica. „Nikdy nebyly v situaci, kdy se ženy navzájem mají opravdu rády a podporují se.“ 

Přestože sestry žijí v jiných městech, často spolu mluví a neustále si vyměňují nápady na podnikání. Jsou odhodlány rozšiřovat své sesterství o ženy, které jsou připraveny změnit svůj život k lepšímu.  Primární bariéra, která drží většinu žen zpátky?  Strach. „Strach je největším zabijákem snů každé ženy,“ říká Menina. „Brání lidem zkusit něco nového.“
 
doporučení

Doporučené produkty

Zkoušení nových produktů je jednou z nejzábavnějších věcí na podnikání s krásou. Martica doporučuje TimeWise Repair™ Volu-Firm™ péči o pleť, která redukuje hluboké linky a vrásky a zlepšuje pevnost její pleti. Menina miluje výhody TimeWise® hydratační gelové masky, která pomáhá její suché pokožce, aby nevypadala tak unaveně.