pink_ruler

Před nějakou dobou vyzkoušela Melody Viste nový systém péče o pleť.
Její zářící pleť nezůstala bez povšimnutí a stala se impulsem pro rozhovory o používaných produktech.
Obchodní příležitost Melody také pomohla, aby se naučila mluvit sama za sebe a se sebedůvěrou vedla ostatní.

„Zahájení podnikání v oblasti krásy není jen o viditelné proměně, kterou pozorujete na své pleti. Jde o to transformovat se zevnitř, dosáhnout sebedůvěry a vyššího sebevědomí,“ říká Melody.

Její podnikání jí také pomohlo najít flexibilnější řešení, jak získat přivýdělek.

 

Melody Viste_nalezeni vnitrni sily

MelodyViste_flexibilita

Flexibilita k nezaplacení

Flexibilita, kterou jí dnes její podnikání nabízí, je pro ni k nezaplacení. Melody si vytváří svůj vlastní rozvrh, který jí umožňuje vodit děti do školy a zúčastnit se společenských aktivit. „Mám flexibilitu, kterou jsem vždycky chtěla. Můžu podnikat z domova a můžu být se svojí rodinou,“ říká.
MelodyViste_kamaradky v krase

Kamarádky v kráse

Před pandemií cítila Melody jisté omezení v tom, že se vždy scházela jen s jednou malou skupinou zákaznic. Jakmile však začala organizovat svá hodinky krásy on-line, seznam jejich účastnic, kterým říká „kamarádky v kráse“, se rozšířil o ženy z celé země.

Mezi její nejprodávanější produkty patří ty, které na začátku proměnily její vlastní pleť. Doporučuje TimeWise 3D™ jako jistotu.

 
Melody Viste_vztahy jsou klícove

Vztahy jsou klíčové

Melody podniká s vírou, že čím více radosti dáváte, tím více jí dostanete zpět. Za osm let si vytvořila podpůrnou síť podnikatelek, které považuje za svoji druhou rodinu. Mentorství sehrálo obrovskou roli v jejím růstu jako obchodnice a ona je odhodlána dál splácet svůj dluh prostřednictvím pomoci jednotlivým ženám. 

„Věříme, že pokud budeme spolupracovat, každá z nás toho dokáže mnohem více. Vše se přetavilo v úžasné sesterství. Vztahy toho mohou znamenat tolik.“