rozdelovac

Bývalá herečka Paola Cairasco byla unavená mediální pozorností, proto opustila herectví a hledala novou příležitost,
která by jí dala větší smysl.

„Objevila jsem podnikatelskou příležitost, která se zaměřuje na pomoc ženám,“ říká Paola.
Uvědomila si, že hodnoty společnosti Mary Kay se shodují s jejími vlastními, a tak začala podnikat a soustředila se na rozvíjení nových dovedností.

Purpose

Hledání smyslu a rovnováhy

Našla si novou „scénu“, kde mohla předvést svůj talent a objevit nové možnosti, o kterých neměla dosud tušení. Paola je přirozenou vůdčí osobností a nejvíce ji překvapilo, že ráda poskytuje poradenství ostatním ženám, které chtějí začít podnikat. Jak se její podnikání rozrůstalo, rostly i její lídrovské schopnosti.

„Ráda pomáhám ostatním ženám stát se nejlepší verzí sebe sama,“ říká Paola. Miluje také umění prodávat a starat se o své zákazníky. „Krása má sílu pozvednout ženské sebevědomí, stejně jako podnikatelská příležitost. Miluji ten silný pocit, když se starám o radosti a vítězství jiných žen. To vše dohromady vytváří velmi uspokojivý, vyvážený a smysluplný život.“

SkinCare

Síla péče o pleť

Paola věří, že krása je víc než jen pleť. Říká, že používání správného systému péče o pleť je přirozeným začátkem celkové proměny ženy. Těm, které mají stejně jako ona smíšenou pleť, doporučuje TimeWise® Intenzivní peeling. Pomáhá zmenšit póry a tím jim dodá sebedůvěru, takže začnou zářit uvnitř i navenek.
Paola věří, že krása je víc než jen pleť. Říká, že používání správného systému péče o pleť je přirozeným začátkem