Tutoriály

konturujte jako profesionál
jak zamaskovat kruhy pod očima

Všechny štětce ze Sady štětců jsou vyrobeny ze syntetických vláken přizpůsobených složení moderních přípravků, takže s nimi lze bez problémů nanášet tekuté přípravky, krémy i pudry. Snadno je nanesete, dlouhými lehkými tahy přípravky aplikujete, propojíte a pak už si jen užíváte pocit hedvábného luxusu.

Přidat do nákupního seznamu

Ke zvýraznění a rozjasnění těch správných míst použijte Štětec na tvářenku. Přípravek nanášejte zkosenou stranou štětce a k vytvoření kontury použijte jeho dlouhou hranu. Lícní kosti zvýrazněte Duem minerálních tvářenek, které nanesete kratší stranou štětce.

Přidat do nákupního seznamu

Potřebujete zvýraznit oči pro jakoukoliv příležitost? Použijte Štětec na záhyb oka. Soustřeďte se na vnější koutek a záhyb oka, kam naneste tmavší odstín, než je váš podklad. Chcete dosáhnout intenzivního efektu? Naneste stín přímo do záhybu oka a potom rozetřete linie do již nanesených okolních očních stínů.

Přidat do nákupního seznamu

Neměly byste zapomínat na své rty! Začněte s White Tea & Citrus sadou Saténové rty, která má vyhlazující a hydratační účinek a aplikuje se před nanesením rtěnky nebo lesku. Pomocí Štětce na krémové líčení naneste přesně takové množství rtěnky, které rty dostatečně pokryje. Případně můžete hustými vlákny štětce rty lehce poklepat, jakoby jste na ně nanášely rtěnku konečky prstů. Tím získáte plné a přirozeně působící rty.

Přidat do nákupního seznamu