Záleží na tom, co se skrývá uvnitř každé z nás.



Představujeme NOVÉ podkladové báze –TimeWise® Matné a Rozjasňující podkladové báze 3D™ – naše nejnovější inovace inspirovaná vaším pravým JÁ. 

Díky naší exkluzivní IntelliMatch™ Technologii jsme zachytili skutečné a autentické tóny pleti žen z celého světa, touto nádhernou rozmanitostí jsme se řídili při vytváření každého z krásných odstínů matných i rozjasňujících podkladových bází. 

 


Najděte pro sebe ten pravý odstín.



Udělejte si kvíz a najděte svůj odstín matné nebo rozjasňující TimeWise® Podkladové báze 3D™.

matná
rozjasňující

šmouhyIntelliMatch™ Technologie

Naše exkluzivní IntelliMatch™ Technologie využívá nejnovějších pokroků v technologii tvorby odstínů a stojí za každým z úžasných tónů TimeWise® Podkladové báze 3D™, významně přispívá ke zlepšení jejich autentického charakteru, takže více žen než kdy dříve nyní nalezne odstín, který bez problémů sladí s tónem své pleti. 


Age Minimize 3D® Komplex

Naše nová TimeWise® Podkladová báze 3D™ obsahuje stejný exkluzivní komplex přihlášený k patentové ochraně Age Minimize 3D™ Komplex jako výrobky pro péči o pleť TimeWise® Zázračné sady 3D™. Tento komplex společně se složením báze pleť chrání, zpomaluje stárnutí a pečují o ni, pleť vypadá okamžitě mladší a bez chybičky. 


Matný & Rozjasňující vzhled

„Tato podkladová báze ze všech nejvíce odpovídá tónu mé pleti!“ Toto o TimeWise® Podkladové bázi 3D™ prohlásilo 8 z 10 žen, které se zúčastnily nezávislých spotřebitelských studií.1 Podkladová báze je k dostání v matné a rozjasňující verzi, po aplikaci dlouho vydrží, vypadá přirozeně a poskytuje krytí, se kterým si budete připadat svěží celý den.

NOVINKA! Oválný kartáček na make-up 

Pro nádherný výsledek! Pořiďte si s TimeWise® Podkladovou bází 3D™ i zbrusu nový Oválný kartáček na make-up, díky kterému dosáhnete bezchybného výsledku. Kartáček má hustě vázané štětinky, které umožňují perfektní nanášení podkladové báze, je mistrovsky zpracován tak, abyste s ním dosahovala jen nejlepších výsledků, pro plné krytí stačí jeden tah, a vy tak můžete podkladovou bázi nanášet i doma jako profesionál.a

Vaše skutečné já



TimeWise® Podkladová báze 3D™ byla vytvořena pro skutečné ženy a její odstíny tak přirozeně vypadají úchvatně na ženách, jako jste vy sama.
Podívejte se, jak ženy z celého světa jsou nadšené z  TimeWise® Matné a Rozjasňující podkladové bázi 3D™ a dávají na odiv nejlépe ladící odstíny podkladových bází, jaké kdy měly k dispozici. Pošlete nám své selfie s hashtagem #ItsWhatsUnderneath!