Bambucké máslo: Tajný přírodní recept na krásu

Bambucké máslo je už po staletí tajným receptem na krásu v oblasti západoafrické savany a je o něm známo, že chrání, obohacuje a zjemňuje pokožku. Zahalí vaši pokožku krémovým hydratačním blahem a je ideální pro každodenní lázeňský zážitek.

Rozmazlujte se luxusními přípravky s bambuckým máslem.

Odpoutejte se od každodenního stresu a vytvořte si doma vlastní lázně díky NOVÉ sadě Satin Body™. Luxusní sadě obsahující úžasné bambucké máslo, obohacené o svěží aroma bílého čaje a citrusů. 

Satin Body™ Sprchový gel s bambuckým máslem

Dopřejte si doma lázeňský zážitek. Sprchový gel s bambuckým máslem vás zahalí bohatou pěnou a zanechá vaši pleť vyživenou a hydratovanou.

Satin Body™ Revitalizační peeling s bambuckým máslem

Probuďte své smysly, zatímco se bude vaše pokožka regenerovat. Revitalizační peeling s bambuckým máslem ve vás zanechá pocit povzbuzení a osvěžení. Je dostatečně jemný na každodenní používání.

Satin Body™ Hedvábné tělové mléko s bambuckým máslem

Nechte pocit blaženosti, aby se vám dostal „až pod kůži“. Hedvábné tělové mléko s bambuckým máslem se na pokožce přímo rozplývá, zklidňuje ji, zanechává ji vyživenou, saténově jemnou a povzbuzenou.

Limitovaná edice Satin Body™ Tělový krém s bambuckým máslem

Pokud si chcete dopřát extra péči, rozmazlete se Tělovým krémem s bambuckým máslem. Dopřejte si skvělou relaxaci. Po nanesení Tělového krému s bamackým máslem se budete cítit, jako byste se právě zahalila do luxusní, jemné přikrývky.
Doporučené prodejní ceny