Pokud jde o kvalitu a bezpečnost našich produktů, nikdy neděláme kompromisy.
O produktech rozhodujeme na základě vědecky podložených faktů, ne podle dojmů.
Posouváme hranice inovací, abychom vás mohli neustále překvapovat a těšit.
Na prvním místě jste vždy vy.
 
Bezpečnost produktů
  • Bezpečnost je nedílnou součástí každé etapy vývoje produktu.
    Abychom zajistili, že naše produkty budou bezpečné, kvalitní a účinné, utratíme každý rok miliony dolarů a ve spolupráci s nezávislými dermatology, oftalmology a dalšími zdravotnickými odborníky provedeme stovky tisíc testů včetně klinických studií.
  • Všechny produkty péče o pleť i kosmetika podléhají regulacím ze strany zdravotních a bezpečnostních orgánů. Přestože se normy vztahující se na kosmetiku po celém světě liší, naší hlavní zásadou je dodržování vlastních vysokých standardů. Značka Mary Kay na všech trzích, na kterých prodává své výrobky, splňuje nebo překračuje zákonné požadavky.
  • Nemůžeme-li ověřit bezpečnost určité přísady, nepoužijeme ji. Z tisíců látek zkoumaných v našich výzkumných centrech toxikology, mikrobiology a dalšími odborníky vybíráme pro další vývoj produktů pouze ty nejkvalitnější.
  • Významně investujeme do výzkumu a vývoje nových technologií, které umí vyhodnotit bezpečnost a účinnost našich produktů, a s odborníky z výzkumné i akademické sféry spolupracujeme na zlepšeních v oboru testování bezpečnosti.
  • V rámci bezpečnostních protokolů provádíme testování na různých typech pleti, protože pokožka každého z nás reaguje jinak. Tyto studie zahrnují i hodnocení dráždivosti pleti a alergie. S výjimkou několika produktů jsou výrobky Mary Kay® vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou.
  • Naše snaha o dosahování dokonalosti zahrnuje mnohem více než pouze vývoj bezpečných a účinných přípravků. Naše produkty zevrubně testujeme, abychom se ujistili, že budou dobře fungovat i v reálném světě a přežijí extrémy počasí, vystavujeme je proto intenzivnímu chladu i teplu. Provádíme zkoušky pádem testující odolnost obalů. A také uskutečňujeme vibrační testy, kterými ověřujeme, že se složky produktu od sebe nebudou oddělovat. Neponecháváme nic náhodě, protože chceme pokaždé předčít vaše očekávání.
Co pokaždé musíme udělat
OVĚŘUJEME Pečlivě ověřujeme každou z přísad. Pokud nejsme schopni ověřit její bezpečnost, nepoužijeme ji. 

TESTUJEME Abychom zajistili, že naše produkty budou bezpečné, kvalitní a účinné, utratíme každý rok miliony dolarů a ve spolupráci s nezávislými dermatology, oftalmology a dalšími zdravotnickými odborníky provedeme stovky tisíc testů včetně klinických studií.

VYŠETŘUJEME Aktivně vyšetřujeme a sledujeme problémy související s bezpečnostní produktů a své jednání stavíme na vědecky ověřených skutečnostech.

ZAKAZUJEME Abychom naplňovali naše vlastní vysoké standardy pro bezpečnost produktů, látek, které nepoužíváme, je mnohem více, než těch 1 300, které jsou zakázány po celém světě.

Pokud jde o bezpečnost produktů, vy jste vždy na prvním místě.
 
Značka Mary Kay nepodporuje testování na zvířatech
Žádný z produktů Mary Kay prodávaných v České republice v rámci oficiální distribuce není testován na zvířatech.
Značka Mary Kay produkty ani používané látky na zvířatech netestuje. Přesto je v některých zemích testování určitých produktů na zvířatech před tím, než je jim uděleno povolení k prodeji, povinné. Značka Mary Kay se zavázala, že bude podporovat ukončení testování na zvířatech a je významným přívržencem alternativních metod při dokládání bezpečnosti používaných látek a produktů. Téměř tři desetiletí jsme celosvětově tahounem vývoje alternativních způsobů testování zajišťujících bezpečnost produktů a v těchto svých aktivitách nepolevíme, dokud nepřesvědčíme všechny státy, že jsou alternativní metody lepší cestou k zajišťování bezpečnosti produktů. Jsme tedy i partnerem regulačních orgánů s celosvětovou působností dohlížejících na bezpečnost kosmetických produktů, organizací bojujících za práva zvířat i výzkumných pracovníků hledajících alternativy k testování na zvířatech.
Inovujeme
  • Abychom posílili svou přední pozici v inovacích založených na vědeckých poznatcích, investovali jsme již 100 milionů dolarů a roky plánování do nového špičkového výrobního a výzkumného a vývojového centra, jež bude otevřeno na podzim 2018.
  • Náš tým pro výzkum a vývoj se skládá z uznávaných vědců z celého světa, kteří získali doktorské (Ph.D.) i další akademické tituly v různých disciplínách, jako jsou biologie kůže, buněčná biologie, chemie, biochemie a další.
  • Atmosféra otevřená inovacím nás nutí vytvářet produkty, které nemá nikdo jiný. Značka Mary Kay je držitelem více než 1 400 různých patentů od používaných přísad a systémů dodání po obaly.
  • Neustále ověřujeme nové testovací metody, které mohou potvrdit působení používaných látek na pleť, aby vám naše produkty přinášely výhody, které sami uvidíte.
  • Značka Mary Kay podporuje vědecký výzkum v akademické sféře již dlouho, součástí této podpory jsou i granty, jež od ní více než 20 let získává prestižní univerzitní nemocnice Southwestern Medical Centre patřící k University of Texas.
  • Kromě strategických vazeb s dermatology a akademiky jsou zdrojem inovací i nečekaná partnerství mimo kosmetický průmysl, například náš patentovaný objev, že má fazol obecný pozoruhodné rozjasňující účinky na pleť.
  • Použití prvního produktu od nás by vás mělo motivovat, abyste jej chtěla znovu a znovu, proto také inovujeme i formu, texturu a vzhled produktů. Chceme, abyste vydechla úžasem pokaždé, když náš produkt rozbalíte.
 
Exkluzivní sympozium sponzorované značkou Mary Kay na Mezinárodním setkání odborníků v dermatologickém výzkumu 2018 
  • V květnu 2018, značka Mary Kay sponzorovala exkluzivní sympózium v rámci Mezinárodního setkání odborníků v dermatologickém výzkumu (IID), na němž nejvýznamnější světoví výzkumníci hovořili o vlivu znečištění na pokožku. 
  • Mezinárodní setkání odborníků v dermatologickém výzkumu (IID) organizované společně nejvýznamnějšími světovými dermatologickými organizacemi z Evropy (European Society for Dermatological Research), Asie (The Japanese Society for Investigative Dermatology) a Severní Ameriky (Society for Investigative Dermatology) přivádí na jedno místo odborníky v oboru biologie kůže a souvisejících vědeckých disciplín.
Produkty musí být účinné
  • Uskutečňujeme rozsáhlé nezávislé klinické a spotřebitelské studie, abychom potvrdili výhody produktů prostřednictvím nezaujatého testování.
  • Z klinického hlediska existují desítky nástrojů, které jsou schopny vyhodnotit účinnost produktu, a naši vědečtí pracovníci určují ty, které mohou nejlépe poměřit konkrétní výhody. Má vás složení chránit před působením znečištění a životního prostředí? Chcete, aby vaše řasy vypadaly dvakrát silnější? Chcete pozvednout viditelně ochabující pleť? Na všechno máme test.
  • Mnohé z klinických nástrojů jsou velmi propracované. Námi používané špičkové technologie umí vytvořit „mapu“ obličeje a vyhodnotit zlepšování v různých oblastech tak, aby byla zajištěna celková účinnost. Také můžeme pokožku zobrazit ve 3D a ukázat redukci délky, šířky a hloubky vrásky.
  • Kromě klinických nástrojů také spolupracujeme s dermatology a zkušenými testery, kteří hodnotí výhody produktů značky Mary Kay® po delší dobu, aby mohli potvrdit, zda produkt plní to, co slibuje.
  • Fotografie, které zveřejňujeme, zobrazující stav před použitím, při použití a po použití produktu jsou pořizovány ve stanovených intervalech a podle přísných postupů včetně standardizovaného osvětlení a ohniska.
  • A protože jsou pro nás důležité i zkušenosti zákazníků, uskutečňujeme rozsáhlé výzkumy s účastníky, kteří používají produkty značky Mary Kay® doma podle standardizovaných pokynů, jejich hodnocení se pak stává důležitou součástí historie výhod produktu.

Naším cílem je vaše stoprocentní spokojenost
Protože jsme si jistí, že vás zlepšení, které uvidíte, potěší, stojíme si za produkty, jež si nakupujete od nezávislých kosmetických poradkyň se zárukou spokojenosti od Mary Kay®.

VÍCE INFORMACÍ