Řešení pro péči o pleť s trojím účinkem 


V péči o pleť je prevence poškození pleti stejně důležitá jako potlačování viditelných známek jejího stárnutí. Díky našemu exkluzivnímu patentovanému Age Minimize 3D™ Komplex představuje TimeWise® Zázračná sada 3D™ převratnou metodu péče o pleť s trojím účinkem, která pleť ochraňuje, příznaky stárnutí a poskytuje viditelné zlepšení v podobě mladistvě vypadající pleti.   

Ochraňuje

pleť díky příznivým účinkům antioxidantů, které chrání pleť proti volným radikálům urychlujícím její stárnutí.    

Oddaluje příznaky stárnutí 

díky širokospektrální ochraně proti UVA/UVB záření.

Poskytuje viditelné zlepšení

v podobě zlepšení mnoha známek stárnutí, a to již za čtyři týdny.1

Účinné složky, viditelné výsledky


Náš exkluzivní a patentově chráněný Age Minimize 3D™ Komplex je obsažen ve všech přípravcích TimeWise® Zázračné sady 3D™. Komplex obsahuje tři velice účinné složky a je klíčem, který odemyká bránu k mladistvé zářivosti vaší pleti.   

Resveratrol v kapslích
Přináší trojí příznivý efekt: působí jako antioxidant, pomáhá sjednocovat tón pleti2 a podporuje přirozenou tvorbu kolagenu v pleti.2

Vitamin B3
Všeobecně známá, vysoce účinná složka, která rozjasňuje pleť a  zároveň působí jako antioxidant.   

Peptid působící proti stárnutí
Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu a elastinu v pleti2, a tím dodává pleti mladistvý vzhled a pružnost.   

Zázraky se dějí


Můžeme s radostí konstatovat, že výsledky hovoří samy za sebe. Přečtěte si, co říkají ženy, které používaly TimeWise® Zázračnou sadu 3D™, a prohlédněte si změny, které tato péče přinesla za pouhých 12 týdnů.3

Pred po
Pred po

„Péče se snadno používala a výsledky jsem zaznamenala již po několika aplikacích.“  - Andrea R., Brandon, Fla.

„Zamilovala jsem si všechny čtyři přípravky. Moje pleť byla velmi jemná a působila mladistvěji. Jemné linky a vrásky se podstatně zredukovaly. Přípravky fungovaly lépe než všechno to, co jsem používala dříve.“  - Christy M., Milwaukee, Wis.

„Díky této sadě vypadá moje pleť mladší a je velmi jemná.“ -
Sylwia C., Milwaukee, Wis.

Vyberte si svoji sadu

TimeWise® Zázračná sada 3D™ se vyrábí ve dvou složeních. Můžete si tedy objednat sadu, která je přizpůsobena vašemu typu pleti a vašim potřebám. 

7       8

Blahodárné účinky v každém kroku 

Užívejte si výsledky TimeWise® Zázračné sady 3D™ aplikací v pouhých třech krocích, ráno i večer. 
 
Krok 1          Krok 2

Jak vzniká zázrak


Vzniku převratné TimeWise® Zázračné sady 3D™ předcházely více než čtyři roky výzkumů. Shromáždili jsme vstupní informace od více než 5 000 žen, kterých jsme se ptali, jak by měl přípravek podle jejich názoru být pocitově vnímán, jak by měl vonět a vstřebávat se. Zeptali jsme se i na očekávané přínosy. Po vyhodnocení více než 150 druhů složení a ingrediencí a po dokončení klinických studií se zrodil nový zázrak. TimeWise® Zázračná sada 3D™ představuje novou dimenzi v odborně zpracované péči o pleť podložené pečlivým vědeckým výzkumem a zaměřené na boj proti stárnutí!



Pokrok v oblasti kosmetiky na základě vědeckých poznatků


Za každou inovací v oblasti péče o pleť od Mary Kay stojí usilovná práce odborníků vedených doktorkou Lucy Gildea, ředitelkou pro vědu a výzkum. Výzkumný a vývojový tým společnosti Mary Kay Global Research and Development pečlivě zkoumá nejnovější ingredience, přípravky a balení, abychom byli schopni našim spotřebitelům po celém světě přinášet to nejlepší v oblasti kosmetiky.  
Podívejte se na toto video, kde se dozvíte více o novátorských vědeckých poznatcích, z nichž vycházejí naše přípravky. 
  

Mohlo by se vám líbit:

Výsledky získané na základě dvanáctitýdenní nezávislé klinické studie, v níž 62 žen používalo dvakrát denně TimeWise® Zázračnou sadu 3D™.  
Na základě in-vitro testování hlavních složek.
Obrázky Před a Po byly zachyceny fotoaparátem s 3D rozlišením, aby bylo zvýrazněno zlepšení vzhledu pleti po 12 týdnech. 

Doporučené prodejní ceny.