Přirozeně zářivá. Dokonale pigmentovaná. Luxusně trvanlivá.

Nechte zazářit svoji přirozenou krásu díky zcela novým přípravkům od Mary Kay: Chromafusion™ TvářenkaChromafusion™ Rozjasňující pudr a Konturovací pudr! Tyto pudry v dokonalých barvách využívají pigmenty odrážející světlo, mají trvanlivé složení a snadno vaši pleť rozjasní po celý den.    

Snadné konturování ve třech krocích

Toto přirozeně zářivé konturování je tak snadné, že ho můžete vytvořit téměř „mezi dveřmi“ při odchodu z domova. Stačí postupovat podle těchto tří jednoduchých kroků:   

1. Podél dolní hrany lícních kosti naneste Chromafusion™ Konturovací pudr v odstínu Latte a rozetřete do ztracena směrem nahoru.  

2. Na tváře a na lícní kosti naneste Chromafusion™ Tvářenku v odstínu Rogue Rose.   

3. Na nejvyšší bod lícních kostí naneste Chromafusion™ Rozjasňující pudr v odstínu Glazed a rozetřete směrem k uším. 

Máte ještě chvilku? Korunujte svůj vzhled Chromafusion™ Očními stíny v odstínech Crystalline a Cashmere Haze a rty lehce zvýrazněte Gelovou pololesklou rtěnkou
v odstínu Raspberry Ice
.

Nejsvůdnější zářivý vzhled  

Dopřejte si pocit absolutní sebedůvěry díky Chromafusion™ Tvářence, Rozjasňujícímu a Konturovacímu pudru. Už jen čtyři kroky vás dělí od zářivého vzhledu!
 
1. Podél linie vlasů, kousek pod lícními kostmi a podél spodní linie čelisti, naneste Chromafusion™ Konturovací pudr v odstínu Latte.
 
2. Na lícní kosti rozetřete Chromafusion™ Tvářenku v odstínu Shy Blush.
 
3. Do středu čela a brady, podél nejvyšších bodů lícních kostí, pod očnicový oblouk a na nosní můstek naneste Chromafusion™ Rozjasňující pudr v odstínu Glazed.   
 
4. Líčení dokončete nanesením Chromafusion™ Očních stínů v odstínech Crystalline, Onyx a Rustic, řasenkou Lash Intensity™ v odstínu Black a Gelovou polomatnou rtěnkou v odstínu Bashful You.
 

Barvy bez po celý den obav 

Užívejte si každý den svůj dlouhotrvající a zářivý vzhled. Všechny přípravky Mary Kay z řady Chromafusion™ vám zaručí, že váš make-up zůstane beze změny od svítání do soumraku.   
 
1. Připravte pleť pomocí přípravků Fixačního krému na oční make-up s SPF 15.
 
2. Naneste Chromafusion-Contour-Powder-Cocoa-99010464 podél dolní hrany lícních kostí, na tváře potom naneste Duo minerálních tvářenek Juicy Guava. Na závěr naneste nad lícní kosti Chromafusion™ Rozjasňující pudr v odstínu Honey Glow.
 
3. Pomocí štětečku aplikujte Chromafusion™ oční stíny v odstínu Crystalline jako zvýrazňující oční stín, potom naneste ještě vrstvu odstínu Rustic jako podklad.
 
4. Nakonec použijte Tekuté oční linky Black, Lash Love™ Prodlužující řasenku, Gelovou polomatnou rtěnkou v odstínu Poppy Please. Make-up zafixujte Fixačním sprejem na make-up. Make-up tak vydrží svěží po celé hodiny.