Neodolatelné přípravky

Mary Kay investuje miliony dolarů do výzkumu a každoročně provádí více než 500 000 testů, aby přípravky Mary Kay® odpovídaly nejvyšším normám kvality, bezpečnosti a účinnosti. Protože se neustále snažíme zajistit, aby naše přípravky trvale plnily nebo překonávaly očekávání zákazníků, každý rok spolupracujeme s tisíci ženami po celém světě na hodnocení přípravků Mary Kay® , abychom lépe pochopili, co ženy od používaných přípravků v současnosti očekávají, a mohli vyvíjet přípravky, o které budou mít zájem v budoucnu.

Výjimečná příležitost s Mary Kay

Nezávislé kosmetické poradkyně společnosti Mary Kay jsou podnikatelky představující ženy všech typů – vaši nejlepší přítelkyni, ambiciózní matku v domácnosti, vytíženou manažerku, oblíbenou učitelku vašeho dítěte nebo studentku, která chce dát svému životu nový směr.

Pozitivní vliv na komunitu

Mary Kay Ash se proslavila jako inovativní podnikatelka se srdcem na správném místě. Svoji společnost založila na filosofii „chovej se k druhým tak, jak chceš, aby se oni chovali k tobě“ a zdůrazňovala, že je důležité projevovat vděčnost. Prací na společném poslání Mary Kay mění život žen a dětí po celém světě.

Historie Mary Kay

Jen málo firem se může pyšnit takovým odkazem jako společnost Mary Kay. Podnikavost a prozíravost naší dynamické zakladatelky Mary Kay Ash se spojily s touhou pomoci ženám k osobnímu růstu a finančnímu úspěchu. Výsledkem je společnost, která si vydobyla místo mezi nejuznávanějšími kosmetickými značkami na světě.